به گزارش حیات به نقل از رویترز، شرکت هواپیمایی کانتاس استرالیا که بزرگترین شرکت هواپیمایی این کشور و حوزه اقیانوسیه به شمار میرود اعلام کرد که مورد حمله سایبری قرار گرفته و پایگاه داده این شرکت هک شده است.
کانتاس به طور رسمی اعلام کرده که در پی این حمله سایبری، اطلاعات شخصی ۶ میلیون مشتری از جمله شماره تلفن، ایمیل، و برخی دیگر از مشخصات شخصی آنها به سرقت رفته است.
این هک یکی از بزرگترین حملات سایبری در سالهای اخیر در استرالیا به شمار میرود و در حالی رخ داده که کانتاس در تلاش بود تا اعتبار خود را پس از یک دوره بحران بازسازی کند.
کانتاس میگوید در حال بررسی شرایط است و حمله مذکور بسیار گسترده بوده است.
هفته گذشته اداره تحقیقات فدرال آمریکا، اف بی ای، اعلام کرد که یک گروه سایبری به نام «عنکبوت پراکنده» در حال حمله سایبری به شرکتهای هواپیمایی است و تا کنون به دو شرکت هواپیمایی هاوایی و وستجت کانادا حمله کرده است.
مارک توماس، کارشناس حملات سایبری در شرکت امنیت سایبری گرگ قطبی، در این باره تأکید کرد: چیزی که نگران کننده است شکل و گستردگی این حملات سایبری است که کانتاس قربانی جدید آن به شمار میرود.
نظر شما